Emmi Kaltbach grot_header.jpg

Kaltbach

De grot bij het Zwitserse Kaltbach is zo’n plek waar de kaas rijping optimaal is. Hier rijpen alleen de allerbeste grotgerijpte kazen zoals Emmentaler AOP, Le Gruyère AOP en Raclette.
Voor Kaltbach verzorgen we doorlopend diverse PR-en communicatieactiviteiten; van productmailingen tot selectieve media.

Met de Kaltbach kazen waren wij o.a. aanwezig op Bacchus wijnfestival en tijdens een jaarlijkse lunch voor foodbloggers en pers. Hierdoor ontstond een samenwerking met foodblogster Pauline’s Keuken. Met de kazen van Kaltbach stond zij op een pop-up fondue stand in de Amsterdamse Foodhallen.

Ook verstuurden we een bijzondere productmailing naar de pers: een steen uit de grotten van Kaltbach met daarin de grotgerijpte kazen. Bekijk hier het filmpje van een van de journalisten die deze mailing ontving. 

Voor meer informatie, ga naar Kaltbach.