News 2018

Vorige maand Mei Volgende maand
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Emmi CAFFÈ LATTE lanceert nieuwe smaak in België

12 JULI

Emmi CAFFÈ LATTE staat niet stil. De allernieuwste smaak? Strong Macchiato Unsweetened: geen toegevoegde suiker, geen lactose, alleen kwalitatieve koffie, voor the real coffee lovers. Beschikbaar vanaf maandag 18 juli 2016 bij jou in de supermarkt!

Sfeerbeeld_Emmi_CAFFE_LATTE_Light.jpg

NIEUW in België: Nu ook zonder additionele suiker en zoetstof!
De nieuwste in de rij, Emmi CAFFÈ LATTE Strong Macchiato Unsweetened. Een ijskoffie met een krachtige smaak dankzij de 100% Indian Malabar koffiebonen. De cup telt 110 mg. cafeïne en bevat geen additionele suikers of zoetstoffen. De Emmi CAFFÈ LATTE Strong Macchiato Unsweetened speelt hiermee in op de vraag van de consument naar ijskoffie die niet te zoet is en minder suiker bevat. Bijkomend voordeel is dat deze smaak ook nog eens vrij van lactose is. Op het werk, op school of gewoon wanneer je er zin in hebt: de Emmi CAFFÈ LATTE cups met heerlijke ijskoffie zijn een vertrouwd beeld geworden en zorgen voor een lekkere boost. Feel good! Feel fresh! Ready to drink! Zeker op zomerse dagen de ideale, handige dorstlesser.

Barista quality
Zoals alle Emmi CAFFÈ LATTE smaken wordt Strong Macchiato Unsweetened gemaakt van verse koffie (100% Arabica koffiebonen) en verse melk van nauwkeurig geselecteerde boeren. Barista quality in een handige cup!

Rainforest Alliance
De koffie is enkel en alleen afkomstig van de ‘hoge kwaliteitsboon’ Arabica, handgeplukt op plantages in Zuid-Amerika en India. Deze koffiebonen worden duurzaam geteeld en hebben recht op het Rainforest Alliance certificaat.

#Makeitayayday
Geniet nu overal waar je maar wil van een koele Emmi CAFFÈ LATTE fresh kick! Inspireer anderen en share je Emmi CAFFÈ LATTE moment op social media met #makeitayayday

Prijs en verkrijgbaarheid
Emmi CAFFÈ LATTE is in België verkrijgbaar in een handige cup van 230 ml., in diverse fresh kicks: Cappuccino, Espresso, Caramel, Vanilla, Macchiato, Macchiato Light en nu ook de nieuwste in de rij, Emmi CAFFÈ LATTE Strong Macchiato Unsweetened. De verkoopadviesprijs is €1,89 per stuk. Verkrijgbaar onder andere in de supermarkten, kiosken, benzinestations, cinema’s.

Meer informatie en beeldmateriaal totpr.nl/mediaroom/Emmi-CAFFE-LATTE-BE