06-els-van-de-hoek.JPG

News 2018

Vorige maand Juli Volgende maand
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival is terug

13 MAART

Van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni strijkt RYPP Wijnfestival neer in een van Rotterdams mooiste parken. In deze monumentale en groene oase proost je samen met vrienden op het begin van de festivalzomer. 

 

RYPP.png

Proosten
Relaxt en met een goed glas in de hand het weekend vieren? Op RYPP Wijnfestival staat kwaliteit centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn. RYPP helpt je op weg; leer alle ins & outs over wijn in het Proefpaviljoen of schuif aan bij een sommelier die jou wijn leert walsen als een pro.

Bierliefhebbers wees gerust, er is een heerlijk aanbod (speciaal)biertjes en ook de BOB kan genieten van diverse alcoholvrije dranken.  

Proeven
Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten samen te stellen die passen bij jouw favoriete wijn. Luxe gerechten of een snelle snack; op culinair gebied word je in de watten gelegd.

Dansen
Bodempje gelegd? Zoek een plekje in de zon en voeten van de vloer! Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien.

Speciaal voor deze editie verzorgt de Rotterdamse tak van 3voor12 de muziekprogrammering om je dag muzikaal af te toppen. Extra genieten dus!

Ontdekken
Er valt van alles te ontdekken in de bosrijke festivaltuin. Naast een breed muziekprogramma, word je ook verrast door spontane performances en liveacts, zoals poëzie onder de bomen, een surprise proeverij aan tafel of live (kunst)performances aan het water. Op zoek naar het ultieme zomergevoel? Plof dan neer in een strandstoel aan het ministrand. Alles in het teken van een optimale wijnbeleving.

TOT Public Relations exclusief partner
Het Rotterdamse PR- en communicatiebureau TOT Public Relations is dit jaar exclusief partner van RYPP wijnfestival. Met hun jarenlange ervaring en bewezen track record in wijn, food en lifestyle zijn zij de perfecte partner in crime om RYPP wijnfestival op haar grondvesten te laten schudden.

Kaartverkoop en openingstijden
Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rypp-wijnfestival.nl. Voor de snelle beslissers zijn er in beperkte oplage Early Bird tickets verkrijgbaar. Reguliere tickets kosten €11,00 en aan de deur betaal je €15,00 (beperkt beschikbaar). De prijzen zijn inclusief servicekosten en inclusief je eigen wijnglas.

Vrijdag 1 juni:            17:00 – 23:00

Zaterdag 2 juni:         14:00 – 23:00

Zondag 3 juni:           14:00 – 22:00

Noot voor redactie:
Voor meer informatie, interviewaanvragen of beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Barbara Haverkamp via pers@rypp-wijnfestival.nl of 06 - 39 39 23 22 of Melanie de Bruin van TOT Public Relations via melanie@totpr.nl of 010- 22 11 314.

Over RYPP
RYPP is het eerste Rotterdamse wijnfestival. Oprichters zijn Mike Schelling en Barbara Haverkamp (ook bekend van De Wijnwijven). Hun achtergrond in de marketingcommunicatie en ruime ervaring met de wijnwereld bleek de perfecte blend voor een succesvol wijnfestival.

Over TOT Public Relations
TOT Public Relations is een sterke speler in o.a. de internationale wijnmarkt, met een bewezen staat van dienst als het gaat om wijnmarketing voor wijnregio’s en wijnmerken. Met deze expertise is ‘TOT’ een ideale partner om de positie van RYPP wijnfestival verder uit te bouwen. www.totpr.nl