TOTpr

Anouk Heida

Directeur-eigenaar

Gepassioneerde foodie met vlotte pen én oog voor beeld. Gaat voor impactvolle communicatie en meetbaar resultaat. Deed ervaring op aan bureau- en klantzijde en werkte vijf jaar als zelfstandig ondernemer. 

José Cretier

Senior Consultant

Een nieuwe eeuw, een nieuwe baan en nooit meer weggegaan.
Sinds begin 2000 bij TOT-PR en kent dus alle ins en outs van het bureau en haar klanten.

Mathilde Meijers

Senior Consultant

Vinoloog en lekkerbek. Vanwege de liefde beland in bourgondisch Breda. Verruilde om die reden het creatieve Amsterdam voor hands-on Rotterdam en combineert nu beide bij TOT-PR.

Nadine Sevriens

Consultant

Een zachte g met een vlijmscherp randje. Deze import Rotterdamse heeft de overstap gemaakt van de theaterwereld naar haar andere passie: food en wijn. Gaat bevlogen te werk.

Leonie Berghout

Consultant

Een globetrotter die haar vaste standplaats heeft gevonden in Rotterdam en bij TOT-PR. Kent de fijne kneepjes uit het vak en draait voor online media haar hand niet om.

Alice Bown

Consultant voor TOT-PR in België

Een echte foodista en gepassioneerd door wijn, al meer dan zeven jaar actief in de foodcom. Werkt als freelancer voor TOT-PR in België.

Femke Scholtes-Fiers

Accountmanager

Een échte foodlover die van elk eetmoment een feestje wil maken. Komt graag in het zuiden van Frankrijk, op Ibiza en in New York om culinaire inspiratie op te doen en dit te verwerken in de creativiteit van haar werk.